Driekamp Set Up op 2de Divisie niveau !

IJSSELMUIDEN - Zaterdag 5 september 2009 werd er in de "Oosterholthoeve" geoefend door onze boys
(Set Up H1) op 2de Divisie niveau. Met voor een driekamp redelijk gevulde tribune werd er gespeeld tussen Set Up H1, FIZZ/MAZ H1 uit Meppel en Dynamo H2 uit Apeldoorn. Beide tegenstanders waren ploegen die uitkomen in de 2de Divisie en dus geduchte en geslepen tegenstanders.

Set Up H1 begon hun eerste wedstrijd tegen FIZZ/MAZ H1 en was leuk om naar te kijken en bij vlagen werd er wederzijds goed gespeeld. Er werd (op tijd) 4 sets gespeeld met als eindstand een verdiende 2-2.

In de tweede wedstrijd nam FIZZ/MAZ H1 het op tegen Dynamo H2. Dit leek vooraf een topper te worden maar zo in de opbouw naar de competitie kon je wel zien dat er best nog wel aan beide kanten wat geschaafd moet worden. Dynamo H2 kwam als sterkste uit de bus en pakte de overwinning met 0-4.

De laatste wedstrijd ging tussen Set Up H1 en Dynamo H2. Er werd in de eerste set door Set Up niet goed gestart maar men vocht voor wat men waard was. Ook kon je zien dat Set Up H1 nog in de opbouw zit naar de competitie en dat voor Ron Kranenburg ook nog wat te doen staat. Set Up pakte verdienstelijk bijna 2 sets van de tegenstanders uit Apeldoorn maar verloren uiteindelijk met 1-3.