Volleybal Vereniging Set Up IJsselmuiden


Set Up is opgericht op 21 november 1968 door Ger Lieven met een groepje leerlingen van de Prins Willem Alexander mavo. Dit groepje speelde buiten verenigingsverband al volleybal in de sportzaal aan de Erfgenamenstraat en moest daarvoor uiteraard huur betalen. Als men zich echter zou gaan organiseren zou de huur vrij zijn. Dit heeft Ger Lieven er toe aangezet om mevrouw Draaijer te vragen de vereniging Set Up op te richten. Zij fungeerde in het eerste begin dan ook als voorzitter, secretaris en penningmeester, opgevolgd door dhr. J. Bloemhof (voorzitter), dhr. J. Bos (penningmeester) en dhr. G. Lieven (secretaris). De contributie bedroeg toen voor alle leden fl. 0,75 per maand.

In de week van 24 januari 1978 is de eerste paal geslagen voor de bouw van de sporthal met bijruimten “de Oosterholthoeve” en is vanaf die tijd het thuishonk van de vereniging Set Up.

In 1983 is het 15-jarig jubileum gevierd in het parochiehuis te IJsselmuiden. Op 26 november 1993 is het 25-jarig jubileum gevierd met een knallend feest in de Oosterholthoeve.

In 2008 bestond de volleybalvereniging 40 jaar. Dat was weliswaar geen officieel jubileum zoals 25 en 50 jaar, maar op zijn minst een heuglijk feit. Op zaterdag 20 september 2008 werd dit gevierd met de hele vereniging. 's Middags werden er activiteiten gepland voor de jeugd en aansluitend werd er 's avonds gebarbecued.

Set Up is een vereniging die zowel op prestatie als recreatief is gericht en probeert binnen dat kader een juiste afstemming te vinden. Daarbij ligt de nadruk op de kern van IJsselmuiden, maar uiteraard zoeken ook mensen in de omgeving de gezellige en gemoedelijke vereniging op.
Ook schuwt Set Up het buiten-land niet, met in 1978 deelname aan een toernooi in Denemarken, de bonte volleybalweekeinden in het mooie Meinerzhagen midden jaren tachtig en in de afgelopen jaren door een kleine vaste groep.

 
         
  Mw. G.A.M. Draaijer - Steenwinkel 25 september 1975  
  IJsselmuiden      
         
  H.A. Prinsen 18 november 1993  
  IJsselmuiden      
         
  D. van Oene - de Vente 25 januari 2001  
  Kampen      
         
  T. van der Zee-Halfwerk 16 februari 2006  
  IJsselmuiden      
         
  G.H. Barink 21 maart 2013  
  IJsselmuiden      
         
  B. Schuldink 05 maart  2015  
  IJsselmuiden      
         
         
 

Prikbord#50JAARSETUP
------------------------------------
SET UP IS JARIG!
Dat laten we natuurlijk niet
zomaar voorbijgaan.
Een Gouden Jubileum!

Locatie

Set Up Programma

Schema's 2018-2019

 
 


Jarigen

23 mrt '19  t/m  07 apr '19

Anne Wijnne
Arnold van der Linde
Bjorn Holtland
Christiaan van den Berg
Femke Eringa
Henk Prinsen
Iris Limburg
Lydia Spaan
Matthias Sukaldi
Maurits Meuleman
Rebekka Eikelboom
Rob van der Spek
Wilfred Flier
Wiljan Aarten
Wout van de Wetering

STEUN jij SET UP al?